Muziek

less than 1 minute read

Favoriete song (tekst) van het ogenblik ...

Muziek is "Poetry on Steroids". Het heeft een onontkoombaar effect op mij en brengt me in extatische vervoering of op de rand van de afgrond. Een mooiere uiting van passie bestaat niet. Op deze pagina vind je de song (tekst) die me in deze fase van mijn leven het meeste weet te raken, steunt en hoopvol doet vooruit kijken.

Cover Me - Depeche Mode

I’ve felt better
I’ve been up all night
I can feel it coming
The morning light
The air is so cold here
It’s so hard to breathe
We better take cover
Will you cover me?

Way up here with the Northern lights
Beyond you and me
I dreamt of us in another life
One we’ve never reached

You know we’re sinking
We could fade away
I’m not going down
Not today
The air is so cold here
Too cold to see
We have to take cover
Cover me

Way up here with the Northern lights
Beyond these broken bars
I pictured us in another life
Where we’re all super stars